Superdad Superleader Superfriends Sharing With Love - Ayah Najmi . Blogspot

Rabu, 6 April 2016

Vivix Ikthiar Terbaik Untuk Mak dan Abah Yang Terkena Stroke Agar Kembali Sihat Sediakala

Minuman Vivix Shaklee Bantu Meningkatkan Kesihatan Pesakit Stroke atau Angin Ahmar.



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Kali ni saya nak bercerita pasal penyakit angin ahmar AKA stroke. Memang sedih kalau nak diingatkan semula mengenai penyakit stroke ni.

Masih segar dalam ingatan saya dimana arwah abah dan arwah mak meninggal kerana stroke. Abah saya kena serangan stroke sewaktu saya di tingkatan 3 pada tahun 1999. Masa tu saya bersekolah di Rawang duduk asrama. Abang ipar saya datang ke asrama waktu senja bagitau "Jom aud kita balik rumah cepat abah ko kena stroke"

Bila sampai rumah tengok abah dah tak boleh nak bercakap. Kaki dan tangan tak boleh nak digerakkan. Time tula mak yang jaga abah mandikan abah dan abah juga kena pakai pampers. Memang sedih sangat bila tengok keadaan abah masa tu. Hanya bergantung dengan ubat hospital saja. Tak sampai setahun lepas tu arwah abah meninggal dunia.

Lepas sekolah masuk tingkatan 4 saya dah tak tinggal di asrama lagi, masuk sekolah biasa sebab nak jaga mak. Dan mak pula pada tahun 2001 awal bulan mak rasa tak lalu makan. Mak pergi rumah kakak di Gombak. Malam tu juga saya yang tengah kerja part time di kilang kawan tiba-tiba abang telefon bagitau mak kena stroke dan ada kat hospital besar sekarang ni.

Dengan pantas terus saya ke hospital tengok mak. Bercucuran air mata saya bila tengok keadaan mak duduk kat kerusi roda, mak tak boleh bercakap langsung. Kaki dan tangan mak juga tak boleh bergerak macam arwah abah dulu.

Dalam 2 bulan lepas tu mak meninggal dunia. Mak dan abah meninggal sebab stroke seluruh badan. Semuanya berlaku dengan pantas dan itulah takdirnya. Tak jumpa ubat atau penawar masa tu. Hilang tempat untuk mengadu.


Sekarang ni Alhamdulillah walaupun tak dapat nak tolong arwah mak dan abah dulu kini sejak join Shaklee. Saya rasa bertanggungjawab untuk bagitau semua pesakit yang mengalami stroke insyaAllah boleh sihat semula dengan pengamalan suplemen ajaib iaitu Vivix dari Shaklee.

Ramuan ajaib Vivix ni jika diminum secara konsisten ia mampu merangsang sel dan saraf pesakit stroke agar aktif dan berfungsi semula.

Vivix adalah satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Ia bertindak dengan cara memperbaiki sel yang rosak, melindungi sel, memberi tenaga kepada sel dan meningkatan prestasi sel.

Kepada anda yang tercari-cari penawar untuk penyakit stroke. Cubalah Vivix ni dan berikan kepada ibu bapa atau orang tersayang yang mengidap stroke. Dengan Izin Allah Vivix berkesan untuk meningkatkan semula kesihatan mereka.

Di bawah ni anda boleh lihat testimoni-testimoni pesakit stroke yang berjaya sembuh dengan Vivix Shaklee.











Jadi berapakah harga Vivix ni yang sanggup anda bayar bagi membantu orang yang tersayang sembuh dengan Izin Allah selepas minum Vivix?

Jangan terkejut harganya RM475 sebotol tahan 2 bulan penggunaannya. Vivix ni memang mahal sikit kerana dihasilkan dari 4 bahan semulajadi yang berkualiti dan terbukti berkesan bukan untuk penyakit stroke sahaja tapi ia berkesan untuk pelbagai penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain.

Walaupun mahal tetapi Vivix telah terjual lebih dari 2 Juta botol di seluruh dunia kerana Vivix adalah satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Vivix merawat hingga ke peringkat sel.

Cara minum Vivix sangat mudah hanya satu sudu kecil sehari sebelum sarapan pagi. Kesannya sangat pantas tanpa kesan sampingan yang memudaratkan.

Jangan tunggu lagi saya sangat syorkan anda miliki Vivix ni untuk menyelamatkan mereka yang tersayang. Tiada ubat bagi penyakit kecuali mati. Selagi kita hidup kita wajib berikhtiar. InsyaAllah.

Wassap "STROKE" ke 012-9760024 untuk tempahan dan maklumat lebih lanjut mengenai harga promosi.

Anda juga boleh membuat order Vivix ni secara online menggunakan debit/kredit kad melalui link di bawah :

Order Vivix Di sini!
Catat Ulasan