Superdad Superleader Superfriends Sharing With Love - Ayah Najmi . Blogspot

Rabu, 26 Oktober 2016

Kisah Aku & Minuman Botani Ajaib Vivix Shaklee

Salam semua..kisahnya bermula begini geng.

Sejak jadi ahli Shaklee dari tahun 2012, saya tak kisah sangat pasal Vivix ni. Sebab fikir harga Vivix ni mahal sangat, takut nak jual ada ke orang nak beli? Harga sebotol Rm475 siapa sanggup nak beli kan? Bila pikir soal harga je terus malas nak promote Vivix ni.



Akhirnya..kini baru saya sedar. Sejak diperkenalkan tahun 2004, sebenarnya Vivix dah terjual lebih dari 2 Juta botol di seluruh dunia. Dari itu saya terfikir mengapa ramai yang dah beli apakah sebabnya orang beli Vivix ni.



Oh rupanya Vivix Shaklee ini bukan sebarang suplemen, bukan suplemen murahan dan biasa-biasa yang banyak dijual dipasaran. Vivix adalah suplemen yang eksklusif dan satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Vivix telah terbukti berkesan membantu pesakit ramai pesakit kanser dan pesakit kronik sihat dan sembuh dari penyakit yang dialami.

Masih ramai lagi yang tidak tahu tentang keistimewaan Vivix ni. Secara ringkas saya bagitau kat sini. Vivix adalah minuman botani yang telah dihasilkan oleh para saintis Shaklee setelah bertahun-tahun membuat kajian. Vivix tinggi dengan antioksidan dan mengandungi 98% resveratrol asli. Kajian menunjukkan resveratrol ini bantu memperbaiki DNA manusia. Sebab DNA rosaklah manusia dijangkiti kanser, cepat nampak tua dan penyakit kronik yang lain.

4 Bahan utama dalam Vivix memang sangat powerfull. Anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Eldeberry Eropah dan Purple Carrot.




Ramai orang masih tercari-cari penawar terbaik untuk derita penyakit yang mereka alami. Mereka sanggup membeli apa sahaja yang dijual jika ubat yang dibeli berkesan. Banyak produk baru yang muncul di pasaran dan claim produk mereka mampu merawat pelbagai jenis penyakit. Sedangkan kebanyakkan produk tiada kajian langsung malah belum dapat kelulusan KKM lagi produk dah dijual. Akhirnya produk mengandungi racun dan bahan yang memudaratkan lagi kesihatan pesakit.



Disebabkan itu saya mengambil tanggungjawab untuk memberikan kesedaran dan menyebarkan kebaikan Vivix Shaklee. Lebih 50 botol Vivix telah berjaya saya jual. Niat saya ingin membantu orang hidup lebih sihat dengan produk yang betul iaitu Vivix Shaklee. Sebabnya ramai customer saya sebelum ni dah beli macam-macam produk tetapi keadaan masih sama. Alhamdulillah setelah bertemu jodoh dengan Vivix, kini ramai customer saya telah mendapat manfaat dari Vivix Shaklee. Walaupun harga Vivix agak mahal tetapi, ianya pelaburan yang sangat berbaloi dan berkesan. Sebenarnya dengan Vivix kita dapat berjimat daripada membayar kos perubatan yang semakin meningkat.

Vivix ini bukan untuk orang yang ada sakit je. Orang yang tak sakit pun sangat disyorkan minum. Pengambilan Vivix mampu mencegah kanser dan mengurangkan risiko mendapat penyakit kronik serta menjaga kesihatan secara menyeluruh. Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat. Tambahan akhir-akhir macam-macam jenis penyakit datang menyerang kita.

Ok di bawah ini saya kongsikan beberapa testimoni pelanggan yang telah mendapat manfaat daripada Vivix Shaklee.

















Ok geng, jika ada masalah kanser & penyakit kronik saya sangat mengesyorkan geng dapatkan Vivix Shaklee sebagai ikhtiarnya. Geng boleh hubungi saya call/whatsapp 012-9760024.

Cara Beli Vivix Secara Online

Geng boleh terus klik images di bawah pihak Shaklee akan pos terus ke rumah geng.



Geng juga boleh singgah di fanpage facebook saya Vivix Shaklee No.1 untuk info lanjut tengang Vivix ni atau follow facebook profile saya di Daud Mohamad MasterOfVivix



Ok insyaAllah jumpa lagi geng.
Catat Ulasan