Superdad Superleader Superfriends Sharing With Love - Ayah Najmi . Blogspot

Jumaat, 4 November 2016

Hand Dish Wash Pencuci Pinggan Terbaik Untuk Melembutkan Kulit Tangan Isteri Yang Sensitif

AXION KE AZIAH?

Kesian kat wife tapak tangan jadi kasar sebab selalu basuh pinggan guna pencuci yang banyak sangat bahan kimia merbahaya. Memang dulu tak tau nak guna pencuci pinggan apa. Axion, sunlight, glo kan ada, joy semua dah cuba tapi masalah tetap sama. Kulit sensitif sangat.

Hakikatnya bahaya sangat pencuci yang ada bahan kimia dan bertoksik tinggi. Boleh menyebabkan kematian sel dan punca kanser serta mencemarkan alam sekitar.

Nak makan kat luar pun takut, sebab kedai makan lagilah kalau basuh pinggan guna pencuci yang murah dan kadang-kadang nampak mereka pakai sabuh basuh baju je buat basuh pinggan. Cuba bayangkan lepas basuh pinggan, guna pulak untuk makan nasi. Lagi banyakla bahan kimia bertoksik masuk dalam tubuh kita. Nasib baiklah sekarang ni makan Vivix ada juga protection.

Tu semua dulu, sekarang ni tapak tangan wife dah lembut.

Sejak kenal Shaklee, ingatkan Shaklee jual vitamin je. Rupanya ada pencuci pinggan yang terbaik tak pernah saya jumpa. Hand Dish Wash Concentrate ni memang best giler pakai. Hasil dari bahan semulajadi bebas toksik dan tiada bahan kimia merbahaya dan sangat mesra alam. Kalau buat baja tanaman jadi subur.

Sebotol Hand Dish Wash yang berharga RM28 ni boleh tahan sampai 6 bulan pakai. Memang jimat sangat. Ramai ibu beli untuk basuh botol susu anak memang bersih yang penting selamat untuk anak hisap puting botol susu tu.



Kalau betul geng orang yang menjaga kesihatan eloklah tukar jenama pencuci pinggan segera sebelum apa2 berlaku.

InsyaAllah saya sendiri guna dan tugas saya untuk menyampaikan apa yang saya tahu.

Daud Mohamad
#PengedarShakleeWangsaMaju
012-9760024

"Mengubah Jenama, Mengubah Hidup Anda"

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#superdadTEAM
#MasterOfVivix
Catat Ulasan