Superdad Superleader Superfriends Sharing With Love - Ayah Najmi . Blogspot

Isnin, 5 Disember 2016

Nak Bagi FREE Vita-Lea Shaklee Vitamin Terbaik Untuk Rakyat Malaysia, Jika Saya Mampu

Salam Ceria Sihat & Ohsem Geng ;)

Task #tsunamishaklee hari ni.

"Apakah Vitamin Shaklee Yang Terbaik Untuk Rakyat Malaysia Jika Saya Mampu Untuk Bagi FREE Kat Geng Semua"

So pilihan saya, saya akan berikan geng sorang sebotol Vita-Lea Shaklee aka Multi Vitamin & Mineral

Kalau geng nak tau Vita-Lea ni usia dia dah 101 TAHUN, lama gila kan. Vitamin tertua di dunia.


Cer tengok video kakak cun ni kenapa dia nak sangat suruh anda makan Vita-Lea 







Jom tengok 11 Fakta mengapa saya nak bagi Vita-Lea ni jika saya mampu.
====================

Fakta Vitalea Shaklee #1

Vita-lea merupakan vitamin pertama yang dicipta didunia pada tahun 1915. Nama asalnya ialah Vitalize-Mineral. Dicipta oleh pengasas Shaklee iaitu Dr Forrest C. Shaklee. Perkataan vita-min pun singkatan dari Vitalize-Mineral. Ha so perkataan vitamin yang kite duk sebut kenal dari zaman sekolah tu asalnya dari Shaklee.

Bentuk pun bukan tablet cam sekarang ni, dulu liquid dalam botol. peningkatan teknologi dah merubah bentuknya kepada yang lebih mudah iaitu tablet dan dikenali sebagai Vita-Lea.
.

Fakta Vitalea #2

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran.

12 vitamin dan 7 mineral sepert saranan RDA . Formula Vita-lea sangat komprehensif dan seimbang.
.

Fakta Vitalea #3
2 tablet ‪Vita-lea‬ bersamaan 40 jenis lauk. Tak bermakna after amik Vita-lea tak perlu makan dah.Tetap kene makan macam biase cume tak perlu sampai 40 jenis lauk...
.

Fakta Vitalea ke #4

Tablet multivitamin paling pantas larut dalam air dan tubuh manusia

Mineral didalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan pantas oleh usus kecil

Tak caye? Leh buat experiment sendiri, amik sebijik Vita-lea rendam dalam air, catat mase berape minit die akan larut

Dan cek ape jadi kat air tu?
.

Vita-Lea Fakta ke #5
Semua orang perlukan vitalea.. kerana ia supplements asas. Kanak-kanak pun boleh ambil sebab tu ada ‪Vitalea For Children (juga promosi beli 3 free 1)‬. Istimewanya ‪‎Vita-lea‬ ni ia sangat pantas diserap oleh tubuh kita..

#Vitalea juga mengandungi teknologi salutan micro.. Dan ia bukan sebarang multivitamin biasa kerana Vitalea menjalani 340 ujian kawal mutu..

Yang lagi best harga pun murah!!
.

Fakta Vita-lea ke #6

Pengambilan secara berterusan selama setahun mampu mengurangkan risiko sakit sebanyak 65%

Rajinkan diri ambil suplemen InsyaAllah jarang anda kehospital, kalo pegi pun melawat orang...
.

Fakta Vita-lea ke #7

Vita-lea merupakan salah satu rahsia Tun Mahathir kekal sihat diusia emas.
Pemimpin yang disegani kawan dan lawan, lantang bersuara diperingkat antarabangsa rupa-rupanya pengguna produk ‪ Shaklee‬.

Saya yakin Tun M memilih Shaklee berdasarkan keyakinan yang tinggi akan kualiti produk Shaklee.

250 juta usd dilaburkan untuk ujian klinikal dan RnD. Bukan hanya untuk Tun M tapi untuk kita semua menikmati product yang berkualiti, selamat dan semulajadi.
.

Fakta Vita-lea ke #8

Vita-lea ade iron element. Sangat disyorkan buat ibu hamil yang anemia dan mereka yang mengalami luke pendarahan besar.

Penutup vitalea berbeza dari penutup botol Shaklee lain, lebih kedap, kerana unsur iron @ zat besi yang mudah teroksida

Contohnye besi mudah berkarat bile didedahkan diudara...
.

Fakta Vita-lea ke#9

Vitalea telah dipilih oleh Center For Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN didalam Public Interest pada tahun 2000.
.

Fakta Vita-lea ke#10

Biasanya orang yang malas-malas nak makan vitamin banyak-banyak akan mengambil Vita-lea, kerana dah complete sume ade. Biasanya orang-orang ni kaum Adamla (maaf ye). Tapi diorang ni akan istiqamah ambil Vitalea sebab dah rase manfaat dan perbezaannya dengan sebelum ambil Vitalea.

Ade sorang customer tu, doktor lelaki die memang ambil Vita-lea je, advice amik lain memang die takmo, katenye ni je dah cukup. So untuk inche-inche suami yang liat-liat nak makan vitamin tu mungkin kite boleh suggest ambil Vita-lea Shaklee. Mesti umphhh...
.

Fakta Vita-lea ke#11

Ini yang saye paling suka, dalam Vita-lea ada pottasium, kekurangan pottasium dalam badan buat kite selalu lapar dan suke nak mengunyah makanan ringan (food craving). So ia sangat membantu orang-orang yang nak diet untuk elakkan food craving.

Ok memang rugilah kalau geng x amalkan Vita-Lea ni..nak tunggu saya bagi x tahu lagi bila..doakan saya mampu bagi sebotol Vitalea setiap bulan kepada 10 family yang kurang bernasib baik. InsyaAllah.


Berminat nak order Vita-Lea ni? Hubungi saya 012-9760024 Daud Mohamad

#tsunamishaklee
#liveamazing
#shakleeefffect
#g14
#superdadTEAM
#PENGEDARSHAKLEEWANGSAMAJU
Catat Ulasan