Rawatan Alternatif Myasthenia Gravis Dengan Sirap Ajaib


Bismillah

Salam Sihat, Ceria & Ohsem..

Selasa 6.12.2016 , Baru-baru ni rakan opis saya dikejutkan dengan berita adiknya dimasukkan ke ICU disebabkan penyakit yang tak diketahui puncanya.

Demi adik tersayang, kawan saya tanpa cakap banyak terus membeli Vivix aka Sirap Ajaib daripada saya. 

Sebelum ni adik dia mengadu sakit-sakit bahu, badan tak bertenaga, x boleh nak drive kerete langsung. Masa tu sy syorkan adik dia makan vitamin shaklee yang lain seperti ESP, Ostematrix dan B Complex. Tapi keadaannya tetap sama. Sehinggalah adik dimasukkan ke ICU.



Alhamdulillah start mula minum Vivix 12.12.2016 selepas sedar dari koma.

Syukur keadaan adiknya sekarang dah semakin pulih. Mata yang layu kembali segar semula. Badan dah semakin bertenaga. Lepas je discharge adik dia terus boleh drive kereta sendiri balik rumah.



Myasthenia Gravis ni adalah sejenis penyakit auto imun yang lazimnya menyerang wanita berumur lingkungan 20-40 tahun.

Saya memang sangat syorkan Vivix Shaklee aka Sirap Ajaib diambil sebagai ikhtiar kepada penyakit ni. Vivix telah banyak membantu pesakit kanser dan pesakit kronik meningkatkan semula kesihatan ke tahap yang lebih baik.

Vivix bertindak memperbaiki sel2 tubuh yang rosak. Satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia.

Harga bukanlah ukuran untuk dinilai dengan nikmat kesihatan.

Hubungi saya 012-976004.

Harga sebotol Vivix agak mahal namun sangat berbaloi dan berkesan. Sebotol RM 475 tahan 2 bulan.

Bulan Januari 2017 ni ada promosi jauh lebih murah. Beli 2 diskaun 5% dan beli 6 percuma 1

Dapatkan Vivix dengan segera agar dapat membantu yang tersayang, anda boleh menghubungi saya

Daud Mohamad

Call/Whatsapp/Sms ke 012-9760024


kalau tak dapat contact anda boleh terus beli melalui online di sini --> BELI SEKARANG URGENT

0