Rabu, 15 Mac 2017

Isteri Stroke Tak Jadi Operate Kepala

Isteri Kena Stroke, Tak Jadi Operate Kepala Selepas 14 Hari Minum Vivix aka Sirap Ajaib!




" Berdoa smbil berusaha..smua penyakit ada ubatnya..aku try stu produk nie..mmg berkesan..VIVIX SHAKLEE..tdi doktor pakar kata bini aku dh xpayah operate kepala sbb darah beku dia xmerebak dan stabil..darah pun xbeku sgat..nie bkan pasal nk jual produk atau apalah..tp pas guna benda nie mmg tekanan darah bini aku stabil dan banyak perubahan.smbil berdoa dan mengurut ubat nie gak antara faktor dia tambah sihat..tq pada kawan yg rekemen hrtu..walaupun dia xpulih sepenuhnya tapi berita nie pun antara berita yg mengembirakan aku sbagai seorang suami..suami mana xsyg bini..duit bleh cri bang..nnti kalau ada perubahan lagi aku update dlm nie..nie testimoni pada isteri aku sndiri..apapun jangan kita anggap produk nie yg menyembuhan,semuanya atas kuasa Allah..terima kasih kepada smua kawan yg dtg lawat dan mendoakn isteri aku..jasamu hanya Allah yg dpt balas..kepada yg ada darah tinggi atau kolestrol bleh mencuba.."
#mywifemylove
#keepstrong.
#setiapdugaanadahikmah
#InnsyaAllah



Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Sebentar tadi anda telah membaca testimoni dari seorang suami yang memberi isterinya minum Vivix sebagai ikhtiar kepada masalah stroke.

Jika anda mempunyai ahli keluarga, saudara mara dan kawan-kawan yang baru sahaja disahkan kena serangan stroke, saya sangat syorkan anda dapatkan Vivix Shaklee untuk jadikan ikhtiar bagi mereka minum. InsyaAllah Vivix dapat membantu meningkatkan semula kesihatan pesakit stroke.

Vivix ni bukanlah ubat ia adalah vitamin yang dihasilkan oleh Saintis Shaklee. 4 Bahan utama dalam Vivix ni sangat powerfull dan telah banyak membantu meningkatkan semula kesihatan pesakit-pesakit kanser dan penyakit kronik.

Harga sebotol Vivix agak mahal namun sangat berbaloi dan berkesan. Sebotol RM 475 tahan 1 bulan.

Dapatkan Vivix dengan segera agar dapat membantu yang tersayang, anda boleh menghubungi saya di facebook

Daud Mohamad


  • Boleh juga terus Call/Whatsapp/Sms ke 012-9760024


kalau tak dapat contact anda boleh terus beli melalui online di sini --> BELI SEKARANG URGENT

Selasa, 21 Februari 2017

Anti Penuaan


Vivix Shaklee



Penemuan Revolusioner oleh Shaklee

Kod Produk:10320 (150ml)
Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.
* Serba asli. Dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee


Harga sebotol Vivix RM475

Untuk pembelian secara online klik di sini 👇👇👇



Anda juga boleh terus call atau whatsapp ke 012-9760024 Daud Mohamad

Jemput singgah di facebook fanpage saya PengedarShakleeDaudMohamad



Isnin, 20 Februari 2017

Isteri Gembira, Masalah Suami Cepat Pancut Berjaya Di Atasi Dengan Sirap Ajaib

POWER Suami Sekarang Tak Sama Macam Dulu!




Dulu suami selalu tewas awal. Sekarang semakin power selepas mengamalkan suplemen terbaik yang selama ini dicari-cari. 

Assalamualaikum, Salam Sihat, Ceria dan Ohsem.

Kebanyakan suami mengalami masalah pancut terlalu awal atau lebih dikenali dengan pancutan pramatang ketika bersama isteri. Masalah pancut awal ni hakikatnya memang membuatkan suami berasa stress kerana tidak berasa puas dalam melayari hubungan kelamin.

Sangat bersyukur jika isteri memahami, namun sampai bila isteri dapat bertahan. Dan semestinya bila seorang lelaki atau suami yang mempunyai masalah pancut awal pasti mereka cuba mencari penyelesaiannya.

LAMBAKAN UBAT KUAT DI INTERNET DAN KEDAI JAMU


Si suami atau isteri yang kecewa pasti mencari penawar untuk mengatasi masalah pasangan mereka. Bermacam jenis ubat kuat suami beli di internet namun hasilnya tetap sama. Kopi yang kononya kata boleh memperbaiki masalah tenaga batin juga mengecewakan. Jika ada ubat kuat sekalipun kesan baiknya hanya sekejap sahaja kerana kesan buruk yang memudaratkan lebih berisiko kerana kebanyakkan ubat kuat dijual di pasaran mengandungi bahan beracun dan bahan kimia terlarang yang jika diamalkan akan mendatangkan kesan mudarat kepada anda.

PUNCA MASALAH PANCUTAN PRAMATANG


Sebenarnya banyak sebab yang menjadi punca kepada masalah pancutan pramatang ni. Antaranya pemakanan yang tidak sihat, merokok serta tidak melakukan aktiviti senaman yang konsisten. Aktiviti gaya hidup yang tidak sihat dan pemakanan yang tidak dijaga menjadi punca kepada masalah yang dialami. 

MINUM SIRAP AJAIB SUPLEMEN TERBAIK DARI SYARIKAT VITAMIN NO.1 DUNIA


InsyaAllah untuk suami yang mengalami masalah pancut awal atau pancutan pramatang ini anda boleh ikhtiar dengan Sirap Ajaib iaitu Vivix Shaklee.

Vivix Shaklee adalah suplemen yang sangat ekslusif telah dipatenkan hanya untuk Shaklee sahaja tiada syarikat lain yang boleh tiru.

Vivix Shaklee ni adalah satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Ia sangat membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

Bagaimana Vivix Shaklee aka Sirap Ajaib Boleh Membantu?


Vivix Shaklee bertindak melalui 4 cara

1. Memperbaiki semula sel-sel tubuh kita yang telah rosak akibat dari radikal bebas, gaya hidup, pemakanan yang tidak sihat dan pencemaran.

2. Memberi tenaga kepada sel-sel yang lemah.

3. Melindungi sel dari rosak dan sel yang mudah rosak dan berpenyakit.

4. Meningkatkan semula prestasi sel.

InsyaAllah bagi anda yang mengalami masalah pancutan pramatang amalkan Vivix setiap hari untuk memperbaiki masalah yang anda alami. InsyaAllah cubalah ikhtiar dengan Vivix Shaklee aka Sirap Ajaib ni ia sangat membantu dalam meningkatkan semula prestasi kesihatan anda ke tahap yang lebih baik. Pasti anda dan pasangan tersenyum gembira menikmati saat-saat bersama.

Vivix Shaklee ni bukanlah ubat ia hanya vitamin semulajadi yang terbukti berkesan, selamat dan semulajadi. Minum Vivix setiap hari juga dapat membantu menjaga kesihatan anda secara menyeluruh, mencegah kanser dan mengurangkan risiko mendapat penyakit kronik.




Bagi anda yang masih belum dikurniakan anak juga sangat disyorkan ikhtiar minum Vivix Shaklee ni. Ia sangat membantu meningkatkan kesuburan suami isteri.

Video di bawah adalah testimoni saya sendiri 10 tahun menunggu kelahiran cahaya mata kedua akhirnya isteri saya berjaya hamil.



Harga sebotol Vivix agak mahal namun pelaburan memilikinya sangat berbaloi insyaAllah ia terbukti berkesan dan untuk makluman anda jualan Vivix telah melebihi 2 Juta botol terjual sejak diperkenalkan.

Harga sebotol Vivix adalah RM475 free postage dan penggunaan Vivix tahan lebih kurang 2 bulan.

Anda hanya perlu minum sesudu kecil setiap hari bagi membantu meningkatkan kesihatan anda secara menyeluruh.

Jika serius berminat untuk membuat pembelian anda boleh terus menghubungi saya melalui whatsapp atau terus telefon ke 012-9760024

Kalau malu nak telefon anda juga boleh terus membeli secara online menggunakan debit/kredit kad klik sini ⇉ Order Vivix Sekarang

Anda juga boleh hubungi saya di facebook Daud Mohamad juga boleh singgah di Fanpage Facebook saya Sirap Ajaib atau Penawar Kanser Dan Penyakit Kronik Semulajadi

Sekian, terima kasih dan jumpa lagi.



Isnin, 6 Februari 2017

Minuman Kesihatan Aka Sirap Ajaib Untuk Mudah Hamil

10 Tahun Penantian Cahaya Mata Kedua Kini Isteri Saya Berjaya Hamil




Assalamualaikum

Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak lelaki kini berumur 10 tahun.

STRESS DENGAN PERTANYAAN BILA NAK TAMBAH ANAK LAGI

Biasanya setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

Fuh sabarjela yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan.

Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang” Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

MINUM VIVIX SHAKLEE


Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tak konsisten. Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.



Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.

Harga sebotol Vivix agak mahal namun sangat berbaloi dan berkesan. Sebotol RM 475 tahan 2 bulan.

Dapatkan Vivix dengan segera agar dapat membantu yang tersayang, anda boleh menghubungi saya di facebook

Daud Mohamad


  • Boleh juga terus Call/Whatsapp/Sms ke 012-9760024


kalau tak dapat contact anda boleh terus beli melalui online di sini --> BELI SEKARANG URGENT

Ahad, 8 Januari 2017

SUPLEMEN : Pandangan Dari Seorang Pakar Bedah

SUPLEMEN: PANDANGAN DARI SEORANG PAKAR BEDAH



1. Tiada ilmu
Macam saya dahulu, saya tak tahu apa-apa pasal suplemen. Jadi bila pesakit tanya, saya akan kata either tak tahu atau tak boleh sebab nanti jika saya kata boleh makan, dia makan jadi apa-apa saya juga yang susah. So jawapan senang, tak boleh.

2. Tiada masa
Kadang-kadang kami ni sibuk. Ramai pesakit nak kena layan. Kekurangan masa dan tambahan tiada ilmu buat kami memberi jawapan standard dan selamat "Tak boleh atau Jangan, bahaya."

3. Men'generalized'kan perkara
Seperti semua tahu, suplemen ni banyak dan tak dinafikan ada suplemen yang memang bahaya. Jadi bila pesakit kata 'suplemen' dan bagi para doktor yang tidak tahu apa-apa berkenaan suplemen melainkan maksud suplemen iaitu sendiri tambahan, maka sudah tentu jawapan yang diberikan adalah tak boleh juga. Jadi disebabkan ada suplemen yang memang bahaya untuk diambil, maka belasah semua suplemen bahaya untuk dimakan.

Namun jika dipelajari, suplemen ternyata mempunyai fungsinya yang tersendiri dan amat penting untuk seseorang pesakit. Sebagai contoh kegunaan Omega 3 bagi pesakit di ICU. Tapi itu merupakan topik lain.



Jadi bagi semua SID, teruskan membantu lebih ramai orang untuk mengamalkan memakan suplemen Shaklee. Anda tidak perlu takut kerana semua suplemen Shaklee melalui kajian tersendiri dan mereka juga mempunyai para-para doktor tersendiri. Moga kita semua dapat membantu lebih ramai orang mendapat kesihatan yang lebih baik.

DR. SHAZLY SAFIAN
M.D(Unimas) M Surg(UKM) Pakar Bedah Am.


"The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition"
-Thomas Edison-

Disclaimer
-The opinion anda view expressed in this article are the authors own and do not reflect the view of the Ministry Of Health.

Sabtu, 7 Januari 2017

Cara Mudah Mengawal dan Menurunkan Kolesterol Secara Semulajadi Elak Serangan Jantung dan Stroke





 Harga setiap produk yang dikongsikan dalam video ini adalah seperti dibawah :

1. Phytolost 120 biji tahan sebulan harganya Rm197 sebotol.

2. Vivix Shaklee macam biasa harganya Rm475 tahan 2 bulan.

3. Vitalea ada 120 biji tahan 2 bulan dan harganya Rm88.75

Kos penghantaran Rm10.60 bagi semenanjung dan Rm21.20 untuk Sabah Sarawak.

*Kos penghantaran adalah percuma jika beli ketiga-tiga produk sekaligus dan percuma kos penghantaran jika beli Vivix sahaja.

Untuk order boleh terus hubungi saya atau whatsapp ke 012-9760024

Sekian terima kasih.

Ahad, 1 Januari 2017

Promosi Vivix Shaklee Januari 2016


Promosi Vivix Shaklee aka Sirap Ajaib dah kembali semula.

Hubungi saya 012-9760024

Harga sebotol Vivix agak mahal namun sangat berbaloi dan berkesan. Sebotol RM 475 tahan 2 bulan.

Bulan Januari 2017 ni ada promosi jauh lebih murah. Beli 2 diskaun 5% dan beli 6 percuma 1

Dapatkan Vivix dengan segera agar dapat membantu yang tersayang, anda boleh menghubungi saya

Daud Mohamad

Call/Whatsapp/Sms ke 012-9760024


kalau tak dapat contact anda boleh terus beli melalui online di sini --> BELI SEKARANG URGENT