Jumaat, 11 November 2016

JATUH CINTA LAGI SELEPAS BERKAHWIN JUMPA PULAK SI DIA

TAK KENAL MAKA X CINTA 
========================

Dulu masa geng kahwin dengan pasangan masing-masing mesti berkenalan dulu kan? Yelah zaman sekarang ni tak ramai yang kahwin atas pilihan orang tua.
.
Macam saya sendiri sebelum kahwin dengan wife saya. Usha2 dulu, pastu berkirim salam. Dapat no hp baru kol, baru ajak dating dari situ kita saling mengenal hati budi masing-masing.
.
Dah kenal betul2 pasangan dan kita rasa  sesuai dan serasi bersama barulah start jatuh cinta. Dan terus nak berkahwin dengannya. Cinta dan sayang tu masih kekal hingga ke syurga. InsyaAllah.
.
Macam tu jugaklah saya dan bisness shaklee. Saya bukan terus jatuh cinta nak buat shaklee tanpa kenal terlebih dahulu pengasasnya.
.
Ok, saya dah banyak cerita kat geng pasal vitamin shaklee kan? kali ni saya cerita dan kita berkenalan pulak dengan orang hebat yang mengasaskan syarikat Shaklee ni.
.





DR. FORREST C. SHAKLEE & SEJARAH SHAKLEE
        ==================================
1) Beliau adalah pengasas syarikat Shaklee pada tahun 1956 ketika itu berusia 61 tahun. Dan beliau nak melihat syarikat Shaklee menjadi sebuah syarikat Fortune 500 menjelang usia 80 tahun. Dr Forrest C. Shaklee seorang yang berbilang bakat. Setiap pengalaman membentuk wawasan beliau. Hari ni, falsafah Shaklee "Better You Better World ™" mencerminkan secara langsung visi awal Dr. Shaklee.

2) Minat Dr. Shaklee dalam kesihatan bermula sejak zaman kanak-kanak lagi. Sewaktu kanak-kanak, beliau mengidap penyakit batuk kering. Beliau tidak bergantung dengan hospital atau ubat-ubatan. Hanya rehat yang cukup, makanan berkhasiat dan menghabiskan waktu di luar kawasan bandar menjadi rawatan terbaik bagi penyakit yang dialami. Hidup berharmoni dengan alam menjadi satu cara hidup dalam tahun-tahun pembentukan beliau.

3) Minat Dr Shaklee dalam kesihatan yang optima, membawa beliau dari lapangan, ke makmal dan bilik peperiksaan. Percaya bahawa pemakanan yang baik adalah asas untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan.

4) Sentiasa mencuba, Dr Shaklee membangunkan teknik untuk mengekstrak nutrien dari makanan. " Vitalized Mineral" adalah multivitamin pertama di dunia yang dicipta oleh beliau pada tahun 1915. Beliau juga membina amalan dan klinik kiropraktik yang amat berjaya, di mana beliau belajar dari merawat pesakit bahawa kesihatan yang baik diperlukan untuk memupuk kesejahteraan, bukan hanya merawat penyakit.

5) Dr Shaklee juga adalah orang terawal dalam amalan membantu diri sendiri. Beliau menulis beberapa buku mengenai kepentingan pemikiran positif yang mempunyai hak cipta sebagai "Thoughtmanship". Beliau juga mengajar konsep keharmonian, kesihatan dan rahsia kehidupan yang berjaya di program radio mingguannya sendiri.

Mengikut Falsafah

6) Pemakanan pencegahan & konsep hidup secara positif tertumpu pada tahun 1956, apabila Dr Shaklee dan 2 orang anaknya Forrest Jr dan Lee (Raleigh) telah mengasaskan Shaklee Coorporation.

Point penting ⬇⬇⬇

7) Keluarga Shaklee menubuhkan syarikat bukan untuk mendapatkan keuntungan yang banyak semata-mata, tetapi lebih untuk membantu orang hidup lebih sihat. Perbezaannya mudah tetapi mendalam dan keputusan ini telah meletakkan syarikatnya itu jauh ke hadapan.

8) Dr Shaklee mahu setiap produk harus menjadi yang terbaik seumpamanya dan memenuhi keperluan sebenar, bukan hanya diletak di atas rak sahaja.

9) Pengalaman beliau bekerja satu-satu dengan pesakit membawa kepada model jualan langsung syarikat. Dia tahu perbualan secara peribadi adalah cara terbaik untuk menerangkan faedah kesihatan dengan cara pencegahan. Dr Shaklee berkata, "Kita akan mengajar beberapa orang dan mereka akan mengajar orang lain untuk mengajar orang lain." Mereka bercakap, orang mendengar dan memberitahu oran lain. Walaupun tanpa "jurujual" yang formal, mesejnya tersebar luas.

500 JUTA USD

10) Pasukan bapa dan anak ini telah mencipta beratus ribu pergerakan akar umbi dan sebuah syarikat yang pada hari ini bernilai lebih daripada 500 JUTA USD.

PENUTUP 

11) Innovasi Dr Shaklee tidak berakhir dengan pemakanan. Beliau mengamalkan hidup berharmoni dengan alam. Dalam penjagaan rumah, beliau telah mencipta pembersih biodegrasi pertama sebelum keselamatan alam sekitar menjadi satu kebimbangan bagi masyarakat hari ini. Beliau memplopori penemuan baru dalam pemakanan yang menjadi arus perdana pada tahun-tahun kemudian. Beliau adalah perintis dalam semua bidang mereka.

LEBIH 50 TAHUN KEMUDIAN hingga ke hari ini, syarikat beliau telah membawa beratus ribu orang kepada kehidupan yang lebih baik dan sihat untuk membantu kita semua hidup dalam dunia yang lebih baik.

LIHAT ruangan gambar dibawah untuk bukti-bukti kejayaan Dr Shaklee dalam hidupnya.









Terima kasih sudi membaca 

DAUD MOHAMAD
Pengedar Shaklee Malaysia
012-9760024

http://ayahnajmi.blogspot.my
http://carakurussaya.blogspot.my

#tsunamishaklee
#LiveAmazing
#ShakleeEffect
#superdadTEAM
#MasterOfSirapAjaib

Isnin, 7 November 2016

Harapan & Target Master Of Vivix Dalam Bisness Shaklee Untuk 6 Bulan Akan Datang Dari Sekarang

"HARAPAN & TARGET SAYA DALAM BISNES SHAKLEE UNTUK 6 BULAN AKAN DATANG DARI SEKARANG"


Distributor
Supervisor
Senior Supervisor
Coordinator
Senior Coordinator
Key Coordinator
Senior Key Coordinator
Master Coordinator

Setakat ni saya masih lagi dalam rank Supervisor Shaklee. Untuk 6 bulan akan datang target saya nak naik rank Key Coordinator dengan pendapatan 6 angka SEBULAN. InsyaAllah bakal Master Coordinator Ogos 2017.

Bagi merealisasikan target saya ni, tindakan yang saya perlu buat;

- Update blog setiap hari cerita pasal Vivix aje ( www.ayahnajmi.blogspot.my )
- Update Post Fb Iklan Vivix Shaklee 10x sehari
- Edar Flyers Setiap Minggu
- Coaching anak shaklee (downline) sebulan 2X

Sekarang ni pun saya dan rakan SID yang lain tengah commit all out dalam projek #tsunamishaklee , geng klik je #tsunamishaklee macam2 info pasal Shaklee geng boleh hadam.

Harapan Master Of Vivix

Harapan saya dalam Shaklee ni sangat besar, selain dapat membantu geng meningkatkan kesihatan dengan produk shaklee yang terbaik ni. Saya juga nak bantu geng menjana pendapatan tanpa batasan dalam Shaklee.

Alhamdulillah sebelum ni saya dah cuba pelbagai bisness dan akhirnya Shaklee adalah bisness yang terbaik dalam hidup saya.

Sebab apa saya kata Shaklee terbaik

1. Produk yang benar2 terbukti berkesan, selamat dan semulajadi. Diuji secara klinikal dan beratus jurnal saintifik telah diterbitkan.

2. #Landmarkstudy ini kajian pihak ketiga ke atas pengguna yang dah makan produk shaklee lebih dari 20 tahun. Syarikat lain tak berani nak buat kajian ni.

3. Plan marketing yang adil dan bukan produk je dipatenkan malah, sistem pembayaran bonus pun telah dipatenkan.

4. Worldwide bisness - .bisness shaklee ni memang best mat salleh, orang arab, negro , dan orang dari semua negara boleh jadi bisness partner kita. Time geng tido pun duit masuk. Means bukan goyang kaki n tido je tapi xde apa2 usaha boleh dapat duit.

5. Warisan - lepas geng dah membina empayar dalam Shaklee jika ditakdirkan geng meninggal dunia, anak-anak geng boleh sambung empayar shaklee sampai ke cucu cicit.

Dan banyak lagi sebab yang membuatkan saya jatuh cinta dengan Shaklee.

Geng yang benar2 serius nak join bolehlah hubungi saya nanti. InsyaAllah moga harapan dan target saya untuk 6 bulan akan datang menjadi kenyataan. Doakan saya geng ;)

-Master Of Vivix-

012-9760024
Pengedar Shaklee Wangsa Maju
FB Personal : Daud Mohamad




Jumaat, 4 November 2016

Hand Dish Wash Pencuci Pinggan Terbaik Untuk Melembutkan Kulit Tangan Wife Yang Sensitif

AXION KE AZIAH?

Kesian kat wife tapak tangan jadi kasar sebab selalu basuh pinggan guna pencuci yang banyak sangat bahan kimia merbahaya. Memang dulu tak tau nak guna pencuci pinggan apa. Axion, sunlight, glo kan ada, joy semua dah cuba tapi masalah tetap sama. Kulit sensitif sangat.

Hakikatnya bahaya sangat pencuci yang ada bahan kimia dan bertoksik tinggi. Boleh menyebabkan kematian sel dan punca kanser serta mencemarkan alam sekitar.

Nak makan kat luar pun takut, sebab kedai makan lagilah kalau basuh pinggan guna pencuci yang murah dan kadang-kadang nampak mereka pakai sabuh basuh baju je buat basuh pinggan. Cuba bayangkan lepas basuh pinggan, guna pulak untuk makan nasi. Lagi banyakla bahan kimia bertoksik masuk dalam tubuh kita. Nasib baiklah sekarang ni makan Vivix ada juga protection.

Tu semua dulu, sekarang ni tapak tangan wife dah lembut.

Sejak kenal Shaklee, ingatkan Shaklee jual vitamin je. Rupanya ada pencuci pinggan yang terbaik tak pernah saya jumpa. Hand Dish Wash Concentrate ni memang best giler pakai. Hasil dari bahan semulajadi bebas toksik dan tiada bahan kimia merbahaya dan sangat mesra alam. Kalau buat baja tanaman jadi subur.

Sebotol Hand Dish Wash yang berharga RM28 ni boleh tahan sampai 6 bulan pakai. Memang jimat sangat. Ramai ibu beli untuk basuh botol susu anak memang bersih yang penting selamat untuk anak hisap puting botol susu tu.



Kalau betul geng orang yang menjaga kesihatan eloklah tukar jenama pencuci pinggan segera sebelum apa2 berlaku.

InsyaAllah saya sendiri guna dan tugas saya untuk menyampaikan apa yang saya tahu.

Daud Mohamad
#PengedarShakleeWangsaMaju
012-9760024

"Mengubah Jenama, Mengubah Hidup Anda"

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#superdadTEAM
#MasterOfVivix

Khamis, 3 November 2016

Ikhtiar Kanser & Penyakit Kronik Dengan Vivix Shaklee Penawar Yang Dicari

Vivix Shaklee - Penawar Yang Dicari
.
.

 4 Bahan Utama Vivix Yang Ajaib



Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

10  kebaikan Vivix ialah: 

1) Menggalak penuaan yang sihat – awet muda dan anti-penuaan

2) Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser daripada menjadi semakin serius

3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

6) Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk

7) Membantu dalam proses penurunan berat badan

8) Menyokong kesihatan mata

9) Meningkatkan kesihatan imum badan

10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

InShaaAllah, kita hanya mampu berikhtiar dan berusaha dan yang memberikan kesembuhan hanyalah Allah swt. 😋😋😋

Di bawah ni saya sediakan beberapa video testimoni customer yang telah mendapat manfaat daripada Vivix Shaklee ;





Lelaki ini sembuh Nephrotic Syndrome (buah pinggang bocor) dengan Vivix Shaklee



Serangan Stroke dan Vivix Shaklee



Darah Tinggi, Sakit Saraf, Payudara Berdarah Berjaya Di Rawat Dengan Vivix Shaklee 



Supermom Ayu Adyani bercerita tentang Vivix Shaklee


Hubungi saya 012-9760024 untuk merasai kehebatan #vivixshaklee anda juga boleh singgah di fb personal dan fb page untuk menghubungi saya.

Fb Personal : Daud Mohamad
Fb Page : Vivix Shaklee No. 1

Untuk carian hashtag di facebook anda boleh guna hashtag dibawah.

#superdadTEAM
#MasterOfVivix
#VivixShakleeNo1

Pengalaman Bisnes Master Of Vivix Aka Superdad Dalam Shaklee

PENGALAMAN BISNES SUPERDAD
..



Dulu saya pernah berniaga nasi lemak di LRT masjid jamek. Sanggup bangun kul 4 pagi masak nasi lemak  sebelum subuh dah ada kat LRT masjid jamek buka meja. Lepas solat subuh terus meniaga. Saya berniaga nasi lemak masa tu sebab nak kumpul duit untuk berkahwin. Kita mak abah dah xde terpaksa berdikari kumpul duit sendiri. Alhamdulillah hasil usaha keras akhirnya berjaya kumpul duit nak kawin.

Lepas kawin banyak nak pakai duit. Sewa rumah, susu anak, pampers pendek kata sakitlah kalau xde duit. Lepas berniaga nasi lemak saya  jual ais blended pulak kat pasal malam. Syukur hari-hari dapat duit cash. Tapi penat sangat sebenarnya yelah semua benda kita buat sendiri. Nak sedia barang, nak cuci, nak kemas berniaga sorang2 memang macamtulah penatnya.

Pernah juga terjebak dengan MLM yang merapu. tapi sekejap je..ada jugak kawan ajak buat bisnes jual penapis air, belum apa2 lagi dah tunjuk CEK hasil bisnes katanya. Sekarang ni senang kalau nak tahu bisnes tu menipu ke tak boleh tengok info kat Fb Page : Say No To MLM. Harap geng tak tertipu dengan bisness yang merapu ni.

Alhamdulillah sejak kenal Shaklee tahun 2012 inilah Bisnes yang saya cari-cari selama ini. Sebab apa BEST sangat buat Shaklee ni. Salah satu sebabnya saya dah x penat nak masak, basuh nak gi kedai beli dan angkut barang buang masa sangat. Lepas tu Branch Shaklee dekat pulak dengan rumah saya di wangsa maju. Dan memang Shaklee adalah bisnes terbaik kerana :

1. Modal rendah - modal sekali je seumur hidup bayar Rm69 dah boleh mula.

2. Syarikat Kukuh - Ini paling penting bila kita nak mula buat bisnes, pastikan syarikat benar-benar kukuh. Shaklee dah lebih 50 tahun mewariskan kejayaan.

3. Produk Berkualiti - Produk kesihatan Shaklee telah terbukti berkesan, selamat & semulajadi. Semua produk dihasilkan oleh saintis shaklee yang hebat. Bukan produk rebranding. Produk Shaklee bukan selamat untuk manusia je tapi selamat juga untuk bumi. Dan Shaklee satu2nya syarikat suplemen yang ada #LandmarkStudy

4. Kos Sederhana - Nak buat Shaklee tak perlu buka kedai bayar sewa. Cukup ada smartphone  dah boleh buat Bisnes. Hanya perlu kongsikan kebaikan produk kepada semua orang. Penghantaran barang Shaklee boleh uruskan. Kita ambik dan buat order sahaja.

5. Bonus On Time - Shaklee  tak  pernah gagal bayar bonus kepada pengedarnya.

6. Warisan - Ye Bisnes Shaklee yang saya buat ni bila saya dah tiada ia boleh diwariskan. Anak, cucu cicit saya bole sambung empayar SHAKLEE yang saya bina.

Banyak lagi sebab nak kongsi tunggu next time. Harapan saya dalam Shaklee, nak bantu sahabat dan semua orang hidup dengan lebih sihat dengan produk Shaklee disamping menjana pendapatan tanpa batasan dalam bisnes Shaklee.

Alhamdulillah dapat membantu salah seorang sahabat saya Mohd Naim Naim Aka #KingOfVivix menjana pendapatan dalam Shaklee. Doakan kejayaan kami geng ;)

Kepada geng yang masih tak tau APA nak buat untuk jana pendapatan Shaklee adalah pilihan yang terbaik. Hubungi no saya 0129760024 jika nak tau lebih lanjut.

P/S : kerana 3 orang dalam gambar ni saya nak berjaya dalam kerjaya Shaklee saya. Abaikan "pikacu" yang ammar pegang tu ;)
#tsunamiShaklee

#liveamazing
#shakleeeffect
#superdadTEAM
#MasterOfVivix

Rabu, 26 Oktober 2016

Kisah Aku & Minuman Botani Ajaib Vivix Shaklee

Salam semua..kisahnya bermula begini geng.

Sejak jadi ahli Shaklee dari tahun 2012, saya tak kisah sangat pasal Vivix ni. Sebab fikir harga Vivix ni mahal sangat, takut nak jual ada ke orang nak beli? Harga sebotol Rm475 siapa sanggup nak beli kan? Bila pikir soal harga je terus malas nak promote Vivix ni.



Akhirnya..kini baru saya sedar. Sejak diperkenalkan tahun 2004, sebenarnya Vivix dah terjual lebih dari 2 Juta botol di seluruh dunia. Dari itu saya terfikir mengapa ramai yang dah beli apakah sebabnya orang beli Vivix ni.



Oh rupanya Vivix Shaklee ini bukan sebarang suplemen, bukan suplemen murahan dan biasa-biasa yang banyak dijual dipasaran. Vivix adalah suplemen yang eksklusif dan satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Vivix telah terbukti berkesan membantu pesakit ramai pesakit kanser dan pesakit kronik sihat dan sembuh dari penyakit yang dialami.

Masih ramai lagi yang tidak tahu tentang keistimewaan Vivix ni. Secara ringkas saya bagitau kat sini. Vivix adalah minuman botani yang telah dihasilkan oleh para saintis Shaklee setelah bertahun-tahun membuat kajian. Vivix tinggi dengan antioksidan dan mengandungi 98% resveratrol asli. Kajian menunjukkan resveratrol ini bantu memperbaiki DNA manusia. Sebab DNA rosaklah manusia dijangkiti kanser, cepat nampak tua dan penyakit kronik yang lain.

4 Bahan utama dalam Vivix memang sangat powerfull. Anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Eldeberry Eropah dan Purple Carrot.




Ramai orang masih tercari-cari penawar terbaik untuk derita penyakit yang mereka alami. Mereka sanggup membeli apa sahaja yang dijual jika ubat yang dibeli berkesan. Banyak produk baru yang muncul di pasaran dan claim produk mereka mampu merawat pelbagai jenis penyakit. Sedangkan kebanyakkan produk tiada kajian langsung malah belum dapat kelulusan KKM lagi produk dah dijual. Akhirnya produk mengandungi racun dan bahan yang memudaratkan lagi kesihatan pesakit.



Disebabkan itu saya mengambil tanggungjawab untuk memberikan kesedaran dan menyebarkan kebaikan Vivix Shaklee. Lebih 50 botol Vivix telah berjaya saya jual. Niat saya ingin membantu orang hidup lebih sihat dengan produk yang betul iaitu Vivix Shaklee. Sebabnya ramai customer saya sebelum ni dah beli macam-macam produk tetapi keadaan masih sama. Alhamdulillah setelah bertemu jodoh dengan Vivix, kini ramai customer saya telah mendapat manfaat dari Vivix Shaklee. Walaupun harga Vivix agak mahal tetapi, ianya pelaburan yang sangat berbaloi dan berkesan. Sebenarnya dengan Vivix kita dapat berjimat daripada membayar kos perubatan yang semakin meningkat.

Vivix ini bukan untuk orang yang ada sakit je. Orang yang tak sakit pun sangat disyorkan minum. Pengambilan Vivix mampu mencegah kanser dan mengurangkan risiko mendapat penyakit kronik serta menjaga kesihatan secara menyeluruh. Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat. Tambahan akhir-akhir macam-macam jenis penyakit datang menyerang kita.

Ok di bawah ini saya kongsikan beberapa testimoni pelanggan yang telah mendapat manfaat daripada Vivix Shaklee.

















Ok geng, jika ada masalah kanser & penyakit kronik saya sangat mengesyorkan geng dapatkan Vivix Shaklee sebagai ikhtiarnya. Geng boleh hubungi saya call/whatsapp 012-9760024.

Cara Beli Vivix Secara Online

Geng boleh terus klik images di bawah pihak Shaklee akan pos terus ke rumah geng.



Geng juga boleh singgah di fanpage facebook saya Vivix Shaklee No.1 untuk info lanjut tengang Vivix ni atau follow facebook profile saya di Daud Mohamad MasterOfVivix



Ok insyaAllah jumpa lagi geng.

Rabu, 6 April 2016

Vivix Ikthiar Terbaik Untuk Mak dan Abah Yang Terkena Stroke Agar Kembali Sihat Sediakala

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Kali ni saya nak bercerita pasal penyakit angin ahmar AKA stroke. Memang sedih kalau nak diingatkan semula mengenai penyakit stroke ni.

Masih segar dalam ingatan saya dimana arwah abah dan arwah mak meninggal kerana stroke. Abah saya kena serangan stroke sewaktu saya di tingkatan 3 pada tahun 1999. Masa tu saya bersekolah di Rawang duduk asrama. Abang ipar saya datang ke asrama waktu senja bagitau "Jom aud kita balik rumah cepat abah ko kena stroke"

Bila sampai rumah tengok abah dah tak boleh nak bercakap. Kaki dan tangan tak boleh nak digerakkan. Time tula mak yang jaga abah mandikan abah dan abah juga kena pakai pampers. Memang sedih sangat bila tengok keadaan abah masa tu. Hanya bergantung dengan ubat hospital saja. Tak sampai setahun lepas tu arwah abah meninggal dunia.

Lepas sekolah masuk tingkatan 4 saya dah tak tinggal di asrama lagi, masuk sekolah biasa sebab nak jaga mak. Dan mak pula pada tahun 2001 awal bulan mak rasa tak lalu makan. Mak pergi rumah kakak di Gombak. Malam tu juga saya yang tengah kerja part time di kilang kawan tiba-tiba abang telefon bagitau mak kena stroke dan ada kat hospital besar sekarang ni.

Dengan pantas terus saya ke hospital tengok mak. Bercucuran air mata saya bila tengok keadaan mak duduk kat kerusi roda, mak tak boleh bercakap langsung. Kaki dan tangan mak juga tak boleh bergerak macam arwah abah dulu.

Dalam 2 bulan lepas tu mak meninggal dunia. Mak dan abah meninggal sebab stroke seluruh badan. Semuanya berlaku dengan pantas dan itulah takdirnya. Tak jumpa ubat atau penawar masa tu. Hilang tempat untuk mengadu.


Sekarang ni Alhamdulillah walaupun tak dapat nak tolong arwah mak dan abah dulu kini sejak join Shaklee. Saya rasa bertanggungjawab untuk bagitau semua pesakit yang mengalami stroke insyaAllah boleh sihat semula dengan pengamalan suplemen ajaib iaitu Vivix dari Shaklee.

Ramuan ajaib Vivix ni jika diminum secara konsisten ia mampu merangsang sel dan saraf pesakit stroke agar aktif dan berfungsi semula.

Vivix adalah satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Ia bertindak dengan cara memperbaiki sel yang rosak, melindungi sel, memberi tenaga kepada sel dan meningkatan prestasi sel.

Kepada anda yang tercari-cari penawar untuk penyakit stroke. Cubalah Vivix ni dan berikan kepada ibu bapa atau orang tersayang yang mengidap stroke. Dengan Izin Allah Vivix berkesan untuk meningkatkan semula kesihatan mereka.

Di bawah ni anda boleh lihat testimoni-testimoni pesakit stroke yang berjaya sembuh dengan Vivix Shaklee.











Jadi berapakah harga Vivix ni yang sanggup anda bayar bagi membantu orang yang tersayang sembuh dengan Izin Allah selepas minum Vivix?

Jangan terkejut harganya RM475 sebotol tahan 2 bulan penggunaannya. Vivix ni memang mahal sikit kerana dihasilkan dari 4 bahan semulajadi yang berkualiti dan terbukti berkesan bukan untuk penyakit stroke sahaja tapi ia berkesan untuk pelbagai penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain.

Walaupun mahal tetapi Vivix telah terjual lebih dari 2 Juta botol di seluruh dunia kerana Vivix adalah satu-satunya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia. Vivix merawat hingga ke peringkat sel.

Cara minum Vivix sangat mudah hanya satu sudu kecil sehari sebelum sarapan pagi. Kesannya sangat pantas tanpa kesan sampingan yang memudaratkan.

Jangan tunggu lagi saya sangat syorkan anda miliki Vivix ni untuk menyelamatkan mereka yang tersayang. Tiada ubat bagi penyakit kecuali mati. Selagi kita hidup kita wajib berikhtiar. InsyaAllah.

Wassap "STROKE" ke 012-9760024 untuk tempahan dan maklumat lebih lanjut mengenai harga promosi.

Anda juga boleh membuat order Vivix ni secara online menggunakan debit/kredit kad melalui link di bawah :

Order Vivix Di sini!