Superdad Superleader Superfriends Sharing With Love - Ayah Najmi . Blogspot

Isnin, 10 Ogos 2015

3 Minit Web Jualan Siap Dibina Tanpa Perlu Upah Designer

Assalamualaikum

Ramai orang tak percaya dalam masa 3 minit website untuk jualan produk boleh siap dibina. Biar betul, sedangkan upah designer pun ambik masa juga nak buat.




Ternyata memang boleh sebenarnya dengan Software Designext yang baru dilancarkan hari Rabu minggu lepas. Sofware ni sepenuhnya dicipta oleh Tuan Wazeen Azizan seorang Internet Marketer yang memang pakar dalam membantu usahawan meningkatkan jualan di internet.

Apa yang mengejutkan dalam masa 3 hari pelancaran je, lebih 300 usahawan atau peniaga online telah membeli software ni. Sebab memang mudah sangat nak buat website untuk jual produk cuma perlu drag n drop je dah siap.

Anda tak perlu dah pening-pening nak pikir pasal tak cukup bajet nak bayar upah designer, sewa domain dan hosting, tak perlu nak belajar coding-coding html apa tah lagi. Semuanya dimudahkan dengan software ni.

Tengok gambar di bawah ada Q&A kalau anda tak faham pasal software ni.



Ianya memang sesuai untuk anda yang baru atau dah lama berniaga. Tak kira apa bidang pun baik jual insuran, jual tunetalk, produk kesihatan, dan lain-lain lagi.

Sementara harga tengah promosi cepat-cepatla kita grabb sebelum harga dinaikkan.

Klik gambar di bawah untuk nak tau lagi apa yang best sangat tentang sofware ni. Moga software ni dapat membantu anda meningkatkan jualan produk disamping mengurangkan kos perniagaan kita.


Catat Ulasan